x
Zapomněli jste heslo?

Domů  > Slovníky a recepty

Domácí zabijačka

skladem

Domácí zabijačka

Josef Půhoný a kolektiv Vydavatelství: Brázda, 3 vydání 96 str. textu + 24 str. barevné přílohy vázaná vazba, A5

Obj. číslo:BRAZDA-28
Dostupnost:více jak 5ks
Cena v EUR:7,90 €
Vaše cena:220 Kčvčetně DPH
200 Kč bez DPH
Vložit do košíku
Kolektiv zkušených odborníků radí, jak uspořádat v domácím prostředí zabijačku prasete, aby výsledkem byly chutné, kvalitní a dlouho uchovatelné produkty. Podrobně popisují porážku, čištění a vykolení prasete, také bourání půlek poraženého prasete až na jednotlivé části upotřebitelné v kuchyni. V knize je množství osvědčených receptů na zabijačkové speciality (tlačenky, jaternice, jelita, paštiky), uzená masa, klobásy, salámy a jiné pochoutky. Zabývá se i možnostmi a postupy konzervování produktů po zabijačce. Postup porážení, čištění a vykolování prasete při domácí porážce – Bourání půlek prasete na jednotlivé části – Množství receptů na zabijačkové speciality, uzená masa, klobásy a salámy – Konzervování masa a zabijačkových specialit po zabijačce
Copyright © 2013 Profi Press s.r.o.Informační systém Signys