Domácí zabijačka

Skladem
Domácí zabijačka
Josef Půhoný a kolektiv Vydavatelství: Brázda, 3 vydání 96 str. textu + 24 str. barevné přílohy vázaná vazba, A5
Obj. číslo:BRAZDA-28
Dostupnost:méně jak 10ks
Cena v EUR:7,90 €
Vaše cena
220,- Kč  včetně DPH
200,- Kč bez DPH
Hodnocení
Produkt byl ohodnocen: 0x | Průměr hodnocení: 0 Ukládám

Popis produktu

Kolektiv zkušených odborníků radí, jak uspořádat v domácím prostředí zabijačku prasete, aby výsledkem byly chutné, kvalitní a dlouho uchovatelné produkty. Podrobně popisují porážku, čištění a vykolení prasete, také bourání půlek poraženého prasete až na jednotlivé části upotřebitelné v kuchyni. V knize je množství osvědčených receptů na zabijačkové speciality (tlačenky, jaternice, jelita, paštiky), uzená masa, klobásy, salámy a jiné pochoutky. Zabývá se i možnostmi a postupy konzervování produktů po zabijačce. Postup porážení, čištění a vykolování prasete při domácí porážce – Bourání půlek prasete na jednotlivé části – Množství receptů na zabijačkové speciality, uzená masa, klobásy a salámy – Konzervování masa a zabijačkových specialit po zabijačce

Komentáře

Vložení komentáře

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.

Recenze

Vložení recenze

Recenze mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.