Prameny a studie 44, Alchymie v kuchyni
Skladem
Prameny a studie 44, Alchymie v kuchyni
ISSN: 0862-8483
rok vydání: 2010
formát: 210 x 150 mm
počet stran: 140
vazba: brožovaná
autoři: Roman Bortel … et al.
Obj. číslo:NZM39
Dostupnost:méně jak 10ks
Cena v EUR:4,- €
Vaše cena
100,- Kč
včetně DPH
90,91 Kč bez DPH
Hodnocení
Popis produktu
Obsah čísla:
Roman Bortel: Fyziologie chuti: proč jíme to, co jíme
Roman Bortel: Různorodost stravy Českých zemí ve zkratce
Ondřej Hladík: Vězeňské stravování do roku 1938 – od hladovění k ústavní kuchyni
Lucie Kubásková: Kypřicí látky v kuchyni
Klára Linhartová: Vývoj kuchyní a uchovávání potravin od středověku po současnost
Drahomíra Nováková – Pavel Novák: Stravování na venkově za socialismu (na příkladu Kutnohorska)
Pavel Novák: Společné stravování
Vladimíra Růžičková: Mléko v domácnostech
Veronika Schallenbergerová: Venkovská strava na Podluží v první polovině 20. století na příkladu
obce Hlohovec
Dana Strnadová: V hlavní roli – brambory
Kamila Svobodová: Čarodějnická kuchyně moravských čarodějnic
Expozice, výstavy a akce NZM září – prosinec 2010
Vložení komentáře