Prameny a studie 44, Alchymie v kuchyni

Skladem
Prameny a studie 44, Alchymie v kuchyni
ISSN: 0862-8483 rok vydání: 2010 formát: 210 x 150 mm počet stran: 140 vazba: brožovaná autoři: Roman Bortel … et al.
Obj. číslo:NZM39
Dostupnost:méně jak 10ks
Cena v EUR:4,- €
Vaše cena
100,- Kč  včetně DPH
90,91 Kč bez DPH
Hodnocení
Produkt byl ohodnocen: 0x | Průměr hodnocení: 0 Ukládám

Popis produktu

Obsah čísla: Roman Bortel: Fyziologie chuti: proč jíme to, co jíme Roman Bortel: Různorodost stravy Českých zemí ve zkratce Ondřej Hladík: Vězeňské stravování do roku 1938 – od hladovění k ústavní kuchyni Lucie Kubásková: Kypřicí látky v kuchyni Klára Linhartová: Vývoj kuchyní a uchovávání potravin od středověku po současnost Drahomíra Nováková – Pavel Novák: Stravování na venkově za socialismu (na příkladu Kutnohorska) Pavel Novák: Společné stravování Vladimíra Růžičková: Mléko v domácnostech Veronika Schallenbergerová: Venkovská strava na Podluží v první polovině 20. století na příkladu obce Hlohovec Dana Strnadová: V hlavní roli – brambory Kamila Svobodová: Čarodějnická kuchyně moravských čarodějnic Expozice, výstavy a akce NZM září – prosinec 2010

Komentáře

Vložení komentáře

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.

Recenze

Vložení recenze

Recenze mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.