Prameny a studie 44, Alchymie v kuchyni

Kód: 000001606700105257
Neohodnoceno
100 Kč
Skladem (3 ks)
autor: Roman Bortel … et al., EAN: 08628483

Detailní informace

Detailní popis produktu

ISSN: 0862-8483
rok vydání: 2010
formát: 210 x 150 mm
počet stran: 140
vazba: brožovaná

Obsah čísla:
Roman Bortel: Fyziologie chuti: proč jíme to, co jíme
Roman Bortel: Různorodost stravy Českých zemí ve zkratce
Ondřej Hladík: Vězeňské stravování do roku 1938 – od hladovění k ústavní kuchyni
Lucie Kubásková: Kypřicí látky v kuchyni
Klára Linhartová: Vývoj kuchyní a uchovávání potravin od středověku po současnost
Drahomíra Nováková – Pavel Novák: Stravování na venkově za socialismu (na příkladu Kutnohorska)
Pavel Novák: Společné stravování
Vladimíra Růžičková: Mléko v domácnostech
Veronika Schallenbergerová: Venkovská strava na Podluží v první polovině 20. století na příkladu
obce Hlohovec
Dana Strnadová: V hlavní roli – brambory
Kamila Svobodová: Čarodějnická kuchyně moravských čarodějnic
Expozice, výstavy a akce NZM září – prosinec 2010

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: