Skladování ovoce v řízené at.

Skladem
Skladování ovoce v řízené atmosféře
Jan Goliáš Vydavatelství: Brázda (2011) 128 stran128 str., 24 tabulek, 16 grafů 145 x 205 mm vázaná vazba
Obj. číslo:BRAZDA-16
Dostupnost:více jak 10ks
Cena v EUR:0,- €
Vaše cena
220,- Kč  včetně DPH
200,- Kč bez DPH
Hodnocení
Produkt byl ohodnocen: 0x | Průměr hodnocení: 0 Ukládám

Popis produktu

První česká příručka o nových technologiích skladování ovoce. Výklad se opírá o znalost fyziologických změn ve skladovaných plodech a je zaměřen na praktická hlediska uchovávání hlavních ovocných druhů (jablka, hrušky, broskve, meruňky, třešně, švestky, jahody) po sklizni, včetně problematiky fyziologických chorob. Kniha je určena především pro pracovníky ovocnářských podniků, chladíren i obchodních organizací, poslouží i jako studijní text na školách. Fyziologické podmínky pro skladování – Řízení mikroklimatických podmínek – Metody zchlazování plodů – Větrání chladírenské komory venkovním vzduchem – Hypobarické skladování – Uplatnění plynných směsí – Skladování hlavních ovocných druhů – Dezinfekční prostředky používané v chladírnách a balírnách ovoce.

Komentáře

Vložení komentáře

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.

Recenze

Vložení recenze

Recenze mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.