Brambory
Kód: BRAMBORYSouvisející produkty
autoři: Doc.In.Petr Baranyk, CSc., prof.Ing.Andrej Fábry, DrSc., a kol., EAN: 9788086726267
autor: Prof. Jiří Petr a kol, ČZU Praha, EAN: 9788086726298
autor: Prof. Ing. Jaroslav Hlušek, CSc., a kol., EAN: 9788086726670
autor: Prof. Ing. Josef Zimolka, CSc., a kolektiv, EAN: 9788086726185
Detailní popis produktu
formát: 230 x 297 mmpočet stran: 168
vázaná vazba
Publikace shrnuje nejnovější poznatky týkající se produkce, užití a ekonomiky brambor. Zahrnuje biologickou charakteristiku bramboru, šlechtění a odrůdovou skladbu, pěstitelskou technologii a techniku pro pěstování, sklizeň, posklizňové zpracování, skladování a tržní úpravu brambor a také zpracovatelskou technologii, ekonomiku, odbyt a prodej brambor.
Kniha je využitelná pro laickou i odbornou veřejnost.
autoři: Ute Ligges, Kerstin von Broich, EAN: 9788086726922
autor: Prof. Ing. Jan Moudrý, CSc., a kolektiv, EAN: 9788086726403
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.