Brambory
Kód: BRAMBORYSouvisející produkty

autoři: Doc.In.Petr Baranyk, CSc., prof.Ing.Andrej Fábry, DrSc., a kol., EAN: 9788086726267

autor: Prof. Jiří Petr a kol, ČZU Praha, EAN: 9788086726298

autor: Prof. Ing. Jaroslav Hlušek, CSc., a kol., EAN: 9788086726670

autor: Prof. Ing. Josef Zimolka, CSc., a kolektiv, EAN: 9788086726185
Detailní popis produktu
formát: 230 x 297 mmpočet stran: 168
vázaná vazba
Publikace shrnuje nejnovější poznatky týkající se produkce, užití a ekonomiky brambor. Zahrnuje biologickou charakteristiku bramboru, šlechtění a odrůdovou skladbu, pěstitelskou technologii a techniku pro pěstování, sklizeň, posklizňové zpracování, skladování a tržní úpravu brambor a také zpracovatelskou technologii, ekonomiku, odbyt a prodej brambor.
Kniha je využitelná pro laickou i odbornou veřejnost.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Publikace podle vydavatelů |
---|---|
EAN: | 9788086726540 |

autor: Peter Becker / Claudia Wilhelmi, EAN: 9788086726892

autor: MVDr. Vlastimil Šimek, Ph.D., EAN: 9788088306078

autor: Luboš Stehno a kolektiv, EAN: 9788086726359

autoři: Prof. MVDr. Vlasta Svobodová, CSc., Prof. MVDr. Miroslav Svoboda, CSc., MVDr. Eva Vernerová, Ph.D., EAN: 9788090546813
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.