Brambory
Kód: BRAMBORYSouvisející produkty

autoři: Doc.In.Petr Baranyk, CSc., prof.Ing.Andrej Fábry, DrSc., a kol., EAN: 9788086726267

autor: Prof. Jiří Petr a kol, ČZU Praha, EAN: 9788086726298

autor: Prof. Ing. Jaroslav Hlušek, CSc., a kol., EAN: 9788086726670

autor: Prof. Ing. Josef Zimolka, CSc., a kolektiv, EAN: 9788086726185
Detailní popis produktu
formát: 230 x 297 mmpočet stran: 168
vázaná vazba
Publikace shrnuje nejnovější poznatky týkající se produkce, užití a ekonomiky brambor. Zahrnuje biologickou charakteristiku bramboru, šlechtění a odrůdovou skladbu, pěstitelskou technologii a techniku pro pěstování, sklizeň, posklizňové zpracování, skladování a tržní úpravu brambor a také zpracovatelskou technologii, ekonomiku, odbyt a prodej brambor.
Kniha je využitelná pro laickou i odbornou veřejnost.

autor: Klaus Wagener & kolektiv, EAN: 9788086726939

autoři: Tim S.Mair, Thomas J.Divers, EAN: 9788090371002

autor: Jakub Slavík, EAN: 9788086726809

autor: vydavatelství Bloom´s World, EAN: 9783939868743
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.