Předměty ke zpracování ovoce a zeleniny

Kód: NZM90
Neohodnoceno
230 Kč
Skladem (>5 ks)

vydavatel: Národní zemědělské muzeum, s.p.o., 2025 autor: Kamila Svobodová EAN: 9788088270515

Detailní informace

Detailní popis produktu

ISBN: 978-80-88270-51-5 rok vydání: 2025 formát: 220 x 280 mm počet stran: 104 měkká vazba

Publikace Předměty ke zpracování ovoce a zeleniny ve sbírce Národního zemědělského muzea je věnována sbírkovým předmětům vztahujícím se ke zpracování ovoce a zeleniny, které jsou součástí podsbírek Ovocnictví a Zelinářství uložených v depozitáři pobočky NZM ve Valticích. Předměty stejného zaměření uchovávané v jiných podsbírkách muzea v katalogu zastoupeny nejsou. Celkem je v katalogu popsáno 207 položek, jež byly pro potřeby katalogu rozděleny do 41 hesel. Tato hesla představují buď jednotlivý předmět, nebo skupinu předmětů se stejným významem pro práci v procesu zpracování ovoce či zeleniny. Čtenář se seznámí s jejich přesnou funkcí a rozměry, vše doplňují kvalitní digitální fotografie.

Doplňkové parametry

Kategorie: Odborné knižní publikace
EAN: 9788088270515

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola