Skladování ovoce v řízené at. - zlevněné
Kód: BRAZD-16-SLSouvisející produkty
Zlevněná publikace s poškozenou vazbou. Vazba je poškozena škrábanci, nebo jinými drobnými oděrkami.autor: Éric Tourneret, Sylla de Saint Pierre, Jürgen Tautz, ISBN:...
Zlevněná publikace s poškozenou vazbou. Vazba je poškozena škrábanci, nebo jinými drobnými oděrkami.
Zlevněná publikace s poškozenou vazbou. Vazba je poškozena škrábanci, nebo jinými drobnými oděrkami.
Zlevněná publikace s poškozenou vazbou. Vazba je poškozena škrábanci, nebo jinými drobnými oděrkami.
Detailní popis produktu
Jan GoliášVydavatelství: Brázda (2011)
128 stran128 str., 24 tabulek, 16 grafů
145 x 205 mm
vázaná vazba
První česká příručka o nových technologiích skladování ovoce. Výklad se opírá o znalost fyziologických změn ve skladovaných plodech a je zaměřen na praktická hlediska uchovávání hlavních ovocných druhů (jablka, hrušky, broskve, meruňky, třešně, švestky, jahody) po sklizni, včetně problematiky fyziologických chorob.
Kniha je určena především pro pracovníky ovocnářských podniků, chladíren i obchodních organizací, poslouží i jako studijní text na školách.
Fyziologické podmínky pro skladování – Řízení mikroklimatických podmínek – Metody zchlazování plodů – Větrání chladírenské komory venkovním vzduchem – Hypobarické skladování – Uplatnění plynných směsí – Skladování hlavních ovocných druhů – Dezinfekční prostředky používané v chladírnách a balírnách ovoce.
Zlevněná publikace s poškozenou vazbou. Vazba je poškozena škrábanci, nebo jinými drobnými oděrkami.
Zlevněná publikace s poškozenou vazbou. Vazba je poškozena škrábanci, nebo jinými drobnými oděrkami.
Zlevněná publikace s poškozenou vazbou. Vazba je poškozena škrábanci, nebo jinými drobnými oděrkami.autor: Milan Tychler, EAN: 9788074332951
Zlevněná publikace s poškozenou vazbou. Vazba je poškozena škrábanci, nebo jinými drobnými oděrkami. autor: Jane Savoie, EAN: 9788020904447
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.