Skladování ovoce v řízené at.

Kód: 000000029400101294
Neohodnoceno
170 Kč
Skladem (> 5 ks)
autor: Jan Goliáš, EAN: 9788020903860

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vydavatelství: Brázda (2011)
128 stran128 str., 24 tabulek, 16 grafů
145 x 205 mm
vázaná vazba
První česká příručka o nových technologiích skladování ovoce. Výklad se opírá o znalost fyziologických změn ve skladovaných plodech a je zaměřen na praktická hlediska uchovávání hlavních ovocných druhů (jablka, hrušky, broskve, meruňky, třešně, švestky, jahody) po sklizni, včetně problematiky fyziologických chorob.
Kniha je určena především pro pracovníky ovocnářských podniků, chladíren i obchodních organizací, poslouží i jako studijní text na školách.
Fyziologické podmínky pro skladování – Řízení mikroklimatických podmínek – Metody zchlazování plodů – Větrání chladírenské komory venkovním vzduchem – Hypobarické skladování – Uplatnění plynných směsí – Skladování hlavních ovocných druhů – Dezinfekční prostředky používané v chladírnách a balírnách ovoce.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: