Zemědělství a potraviny
Kód: ZEMAPOTRSouvisející produkty
Detailní popis produktu
formát: 210 x 297 mmpočet stran: 224
pevná vazba
Kniha vznikla ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou v Praze. Snahou knihy je poukázat na propojenost faktorů prostředí, vlastní zemědělské produkce a vyrobených potravin, ať již jde o jejich množství (včetně výhledů do budoucna), nebo kvalitu. V první část je o seznámení s historií, současným i budoucím významem zemědělství a zasazení produkce do kontextu prostředí. Druhá část je věnována produkčním systémům a třetí potravinám a způsobům zpracování zemědělských produktů. Zajímavé informace v knize naleznou nejen studenti středních škol, jímž je především určena, ale i široká veřejnost, která se v jediné knize získá ucelený přehled.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Publikace podle vydavatelů |
---|---|
EAN: | 9788086726984 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář