Zemědělství a potraviny
Kód: ZEMAPOTRSouvisející produkty

Ovocné kultury
Skladem
(>5 ks)
495 Kč
autor: Jaroslav Hlušek a kolektiv, EAN: 9788086726861

Půda - naše bohatství
Skladem
(>5 ks)
490 Kč
autor: doc. Ing. Radim Vácha, Ph.D., a kolektiv, EAN: 9788088306009

Metodika pěstování sóji
Skladem
(>5 ks)
45 Kč
autoři: Štefan Źák, Roman Hašan, Rastislav Bušo, EAN: 9788086726656
Detailní popis produktu
formát: 210 x 297 mmpočet stran: 224
pevná vazba
Kniha vznikla ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou v Praze. Snahou knihy je poukázat na propojenost faktorů prostředí, vlastní zemědělské produkce a vyrobených potravin, ať již jde o jejich množství (včetně výhledů do budoucna), nebo kvalitu. V první část je o seznámení s historií, současným i budoucím významem zemědělství a zasazení produkce do kontextu prostředí. Druhá část je věnována produkčním systémům a třetí potravinám a způsobům zpracování zemědělských produktů. Zajímavé informace v knize naleznou nejen studenti středních škol, jímž je především určena, ale i široká veřejnost, která se v jediné knize získá ucelený přehled.

Stavby na Novodvorsku a Žehušicku v průběhu stalet
Skladem
(>5 ks)
415 Kč
autor: Novák Pavel, EAN: 9788086874579

Lesnictví - obrázková statistika
Skladem
(2 ks)
40 Kč
autor: Radmila Lorencová, EAN: 9788086874906
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář