Zemědělství a potraviny

Kód: 000002229700100002
Neohodnoceno
490 Kč
Skladem (> 5 ks)
autoři: Josef Holec, Jana Poláková a kolektiv, EAN: 9788086726984

Detailní informace

Detailní popis produktu

formát: 210 x 297 mm
počet stran: 224
pevná vazba



Kniha vznikla ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou v Praze. Snahou knihy je poukázat na propojenost faktorů prostředí, vlastní zemědělské produkce a vyrobených potravin, ať již jde o jejich množství (včetně výhledů do budoucna), nebo kvalitu. V první část je o seznámení s historií, současným i budoucím významem zemědělství a zasazení produkce do kontextu prostředí. Druhá část je věnována produkčním systémům a třetí potravinám a způsobům zpracování zemědělských produktů. Zajímavé informace v knize naleznou nejen studenti středních škol, jímž je především určena, ale i široká veřejnost, která se v jediné knize získá ucelený přehled.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: