Domácí zabijačka
Kód: BRAZDA-28Související produkty

autor: Cosima Bellersen Quirini, EAN: 9788086726731

autor: Peter Becker / Claudia Wilhelmi, EAN: 9788086726892

autor: Celie Nentwig, EAN: 9788086726885

autoři: Ute Ligges, Kerstin von Broich, EAN: 9788086726922
Detailní popis produktu
Vydavatelství: Brázda96 str. textu + 24 str. barevné přílohy
brožovaná vazba, 145 x 210 mm
Kolektiv zkušených odborníků radí, jak uspořádat v domácím prostředí zabijačku prasete, aby výsledkem byly chutné, kvalitní a dlouho uchovatelné produkty. Podrobně popisují porážku, čištění a vykolení prasete, také bourání půlek poraženého prasete až na jednotlivé části upotřebitelné v kuchyni. V knize je množství osvědčených receptů na zabijačkové speciality (tlačenky, jaternice, jelita, paštiky), uzená masa, klobásy, salámy a jiné pochoutky. Zabývá se i možnostmi a postupy konzervování produktů po zabijačce.
Postup porážení, čištění a vykolování prasete při domácí porážce – Bourání půlek prasete na jednotlivé části – Množství receptů na zabijačkové speciality, uzená masa, klobásy a salámy – Konzervování masa a zabijačkových specialit po zabijačce

autor: Slavibor Petržílka, EAN: 9788088306061

autor: Prof. Ing. Václav Vaněk, CSc. a kolektiv, EAN: 9788086726793

Zlevněná publikace s poškozenou vazbou. Vazba je poškozena škrábanci, nebo jinými drobnými oděrkami.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.