Domácí zabijačka
Kód: BRAZDA-28Související produkty
autor: Cosima Bellersen Quirini, EAN: 9788086726731
autor: Peter Becker / Claudia Wilhelmi, EAN: 9788086726892
autoři: Ute Ligges, Kerstin von Broich, EAN: 9788086726922
Detailní popis produktu
Vydavatelství: Brázda96 str. textu + 24 str. barevné přílohy
brožovaná vazba, 145 x 210 mm
Kolektiv zkušených odborníků radí, jak uspořádat v domácím prostředí zabijačku prasete, aby výsledkem byly chutné, kvalitní a dlouho uchovatelné produkty. Podrobně popisují porážku, čištění a vykolení prasete, také bourání půlek poraženého prasete až na jednotlivé části upotřebitelné v kuchyni. V knize je množství osvědčených receptů na zabijačkové speciality (tlačenky, jaternice, jelita, paštiky), uzená masa, klobásy, salámy a jiné pochoutky. Zabývá se i možnostmi a postupy konzervování produktů po zabijačce.
Postup porážení, čištění a vykolování prasete při domácí porážce – Bourání půlek prasete na jednotlivé části – Množství receptů na zabijačkové speciality, uzená masa, klobásy a salámy – Konzervování masa a zabijačkových specialit po zabijačce
autoři: Ute Ligges, Kerstin von Broich, EAN: 9788086726922
autor: Doc. Ing. Petr Baranyk, CSc., a kolektiv, EAN: 9788086726380
autoři: Prof. MVDr. Vlasta Svobodová, CSc., Prof. MVDr. Miroslav Svoboda, CSc., MVDr. Eva Vernerová, Ph.D., EAN: 9788090546813
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.