Ječmen
Kód: JECMENSouvisející produkty

autor: Prof. Ing. Jan Moudrý, CSc., a kolektiv, EAN: 9788086726403

autoři: Robert Pokluda, František Kobza, EAN: 9788086726465

autoři: Ing. Jan Kazda, CSc.,Ing. Jan Mikulka, CSc.,Doc. Ing. Evženie Prokinová, CSc., EAN: 9788086726342
Detailní popis produktu
formát: 164 x 235 mm (A5)počet stran: 200
vázaná vazba
Kniha je zaměřena na tradiční a velice perspektivní obilninu českého i světového zemědělství. Vedle informací teoretické povahy se věnuje zvláště pěstitelské technologii, tj. rajonizaci, výběru odrůd, moderním postupům kultivace a přípravy půdy, zakládání a ošetřování porostů, výživě a hnojení, ochraně porostů proti škodlivým činitelům, sklizni, posklizňové úpravě a skladování zrna. Hlavní pozornost je věnována ječmeni sladovnickému. Současně jsou uvedenyi aktuální požadavky na užitkové směry nesladovnické a možnosti - postupy, jak vhodnou surovinu pro tyto formy užití racionálně získat.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Publikace podle vydavatelů |
---|---|
EAN: | 9788086726185 |

autor: Ivan Jablonský, EAN: 9788020903549

autor: Štefan Źák, Roman Hašan, Rastislav Bušo, EAN: 9788097057244

autor: Jonathan F. Pycock, EAN: 9788090222458

autor: Prof. Jiří Petr a kol, ČZU Praha, EAN: 9788086726298
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.