Skladování ovoce v řízené at.
Kód: BRAZDA-16Související produkty
Detailní popis produktu
Vydavatelství: Brázda (2011)128 stran128 str., 24 tabulek, 16 grafů
145 x 205 mm
vázaná vazba
První česká příručka o nových technologiích skladování ovoce. Výklad se opírá o znalost fyziologických změn ve skladovaných plodech a je zaměřen na praktická hlediska uchovávání hlavních ovocných druhů (jablka, hrušky, broskve, meruňky, třešně, švestky, jahody) po sklizni, včetně problematiky fyziologických chorob.
Kniha je určena především pro pracovníky ovocnářských podniků, chladíren i obchodních organizací, poslouží i jako studijní text na školách.
Fyziologické podmínky pro skladování – Řízení mikroklimatických podmínek – Metody zchlazování plodů – Větrání chladírenské komory venkovním vzduchem – Hypobarické skladování – Uplatnění plynných směsí – Skladování hlavních ovocných druhů – Dezinfekční prostředky používané v chladírnách a balírnách ovoce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář